Om oss

Zenith er et medie- og kommunikasjonsbyrå med spisskompetanse innenfor kjøpte medier. Vårt engasjement og vår nysgjerrighet er nøkkelen til at vi leverer kreativitet og ROI til våre kunder. Zenith er den nye typen mediebyrå, der vi modig og effektivt navigerer våre kunder trygt i det nye medielandskapet.


Optimal løsning gir resultat:

Vi har en klar visjon om å levere kommunikasjonsløsninger som gjør våre kunders medieinvesteringer lønnsomme. Våre unike arbeidsmetoder er tuftet på innsikt og kunnskap, støttet av lokalt og internasjonalt utviklede verktøy. Sammen med våre kunder skaper vi resultater.


Forskning, innovasjon og motivasjon:

Vi tør påstå: ingen har så god kunnskap om media som oss! Gjennom lokale og internasjonale undersøkelser sitter vi på rykende fersk innsikt innenfor digital markedsføring, SOME, tradisjonelle medier, fortjente flater, egne flater – ja hele medielandskapet enkelt og greit. Våre fremoverlente og motiverte ansatte støtter seg på dette, og har som ambisjon å rive barrierer og skape nye og smarte medieprioriteringer.


Full effekt av medieinvesteringene:

Zenith er et fullservice mediebyrå. Vi tilbyr hele tjenestespekteret innenfor medieplanlegging, innkjøp, prisforhandlinger, kampanjeplanlegging, kommunikasjonsplanlegging, community management, performance marketing og research. Vi har alle forutsetninger for å gi kundene våre full effekt for medieinvesteringene.

Zenith i Norden

Zenith er et raskt voksende nettverk i Norden, og vi har et tett samarbeid med våre kollegaer i Sverige, Finland og Danmark. Mange foretak og organisasjoner spenner i dag over hele verden, og Norden er ofte organisert som én region. Vi vet hvordan vi skal arbeide sammen på en smidig måte med nordiske organisasjoner.

Flere av våre oppdrag koordineres i dag fra Sverige og Danmark, og våre kundeledere har lang erfaring i å drive og koordinere både nordiske og lokale team. Vår organisering speiler alltid kundenes organisasjonsstruktur, og vi har selvfølgelig god dialog om hvilken lokal eller nordisk arbeidsprosess som matcher våre kunders behov best.


Zenith i verden:

Zenith i Norge er en del av et internasjonalt nettverk, Publicis Media. Zenith finnes i alle deler av verden. Med over 250 kontorer i 74 land er Zenith et av verdens største nettverk av mediebyråer. I vår gruppering har vi i tillegg flere spesialistselskaper. Performics er vår spesialistavdeling innenfor prestasjonsbasert markedsføring, mens Newcast fokuserer på branded content og experience marketing. Selskapene spiller en viktig støtterolle i jobben med å utvikle nye muligheter på alle plattformer.

Se her mer: www.zenithoptimedia.com